LAWAT EFASHA E-BEAUTY DI FACEBOOK

“Peniaga yang benar dan amanah bersama dengan para nabi, siddiqin dan golongan mati syahid” (Riwayat al-TIrmizi, bertaraf ‘hasan’).

Wednesday, January 30, 2013

WAKILALA COVER CREAM MURAH


HARGA
RM 49
1 pc- RM34
2pcs- RM64
3pcs- RM90
(tidak termasuk postage)

NAK ORDER? KLIK SINI :)

Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun. Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .Keterangan Produk :


- Produk buatan Jepun

- Berupaya meresap rembesan lebihan minyak  dan dapat mengelakkan ketiak berpeluh - Menyembunyikan pori  hitam & dalam masa yang sama dapat mencerahkan ketiak- Digalakkan menggunakan setiap hari

- Ini adalah formula terbaru daripada JENAMA Wakilala. Produk ini lebih berkesan daripada "Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash" dan "Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence"

- Best Seller more than Millions per year all over Asia.Cara Penggunaan :

**pastikan ketiak anda kering sebelum mengunakan krim ini.1. Cuci ketiak anda daripada sebarang kesan deodoran dan kotoran kemudian keringkan.2. Sapukan krim ini dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut ke seluruh kawasan ketiak anda.

3. Anda boleh lihat kesannya dalam tempoh 1 – 2 minggu!!!

No comments:

Post a Comment