LAWAT EFASHA E-BEAUTY DI FACEBOOK

“Peniaga yang benar dan amanah bersama dengan para nabi, siddiqin dan golongan mati syahid” (Riwayat al-TIrmizi, bertaraf ‘hasan’).

Tuesday, January 22, 2013

WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM- RM 46 SAHAJA!!!HANYA RM 46 SAHAJA!!!
(termasuk postage)

nak order? KLIK SINI

 Keyakinan diri  dapat dibentuk dengan  penampilan  yang terbaik.
Kulit cantik, badan sihat, tapi, bagaimana dengan senyuman korang?
Haaa, dah gosok gigi banyak kali, tapi warna gigi tetap sama.
Nak pergi jumpa doktor gigi, macam-macam alasan diberikan.
Mungkin fobia dengan pengalaman cabut gigi masa kecik-kecik dulu, mungkin juga risau kan kos nya yang terlalu tinggi.

Tapi! Kini semua tak jadi masalah lagi sejak ada 
WHITELIGHT TEETH ni!!! =)

DITANGGUNG HALAL
DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
TERBUKTI SECARA KLINIKAL
DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

p/s: Hanya sebahagian orang sahaja akan mengalami kesan sampingan, kesan sampingan hanya sementara iaitu selama 2-3 hari & ia adalah normal :)Apa itu White Light Teeth?

Adalah revolusi teknologi terkini yang menggabungkan teknologi pencahayaan untuk memutihkan gigi dengan cepat. Rawatan pencahayaan adalah teknik terkini yang digunakan oleh doktor-doktor gigi.

Sistem ini adalah sangat unik kerana di reka khas untuk kegunaan di rumah dan sangat mudah digunakan. Menggabungkan teknologi pencahayaan terbaru dengan formulasi gel istimewa yang dapat menanggalkan kesan karat dan kekuningan di permukaan gigi dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil

Bertindak secara efektif bagi menanggalkan kesan kotoran yang di sebabkan oleh minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan akibat penuaan.

Oleh sebab itu, sekiranya anda inginkan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahukan cara terpantas bagi menyerlahkan senyuman anda, WHITE LIGHT ‘Tooth Whitening System’ akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama!

Apa yang ada dalam set ni?

1.  Satu White Light Transmitter

2. Dua White Light Gel 

3.White Light 2 Lithium CR2025 Batteries

3. Teeth Tray

Bagaimana nak gunakan whitelight?1. Gosok gigi seperti biasa menggunakan berus dan ubat gigi yang biasa anda gunakan sebelum diteruskan dengan rawatan pemutihan White Light.


2. Campurkan kedua2 gel pemutih gigi secukupnya dan sapu pada applicator.

-Letakkan di depan gigi. Pastikan posisi tombol/punat transmitter di bahagian atas. Tekan tombol dan lampu akan menyala. Biarkan 10-15minit.3.Bersihkan gigi sekali lagi selepas rawatan. Cepat2 berkumur jika tertelan gel.4. Sepanjang tempoh rawatan (1 minggu) elakkan minuman berkafein seperti teh/kopi, minuman panas atau berais.

** hasil pemutihan bergantung pada tahap kekusaman gigi individu dan warna asal gigi mereka. Dalam satu rawatan, anda boleh mengulanginya sebanyak 3 kali berturut2 untuk hasil lebih cepat (10 minit dalam satu masa, maka anda perlukan 30 minit - santai2 aje sewaktu menonton tv atau berada di hadapan komputer..) Ulangi langkah ini pada hari2 seterusnya untuk mendapat keputusan yang diidamkan dan gunakan White Light sebagai rawatan mingguan untuk terus mengekalkan warna gigi yang putih berseri. Turut sesuai digunakan oleh mereka yang memiliki gigi sensitif.

PERSOALAN MENGENAI WHITELIGHT


Q. Jika ia berfungsi dengan begutu cepat, tak berbahaya ke pada gigi saya?
A. White Light menggunakan bahan aktif  sama seperti yang digunakan oleh doktor gigi.

Q. Apa yang membuatkan White Light begitu unik?
A. Ia menggabungkan teknologi cahaya dan menggunakan dual gel istimewa

Q. Gigi saya akan putih banyak mana ye?
A. gigi anda boleh menjadi lebih putih dalam secepat 10 minit, bagaimanapun, pemutihan akan bergantung kepada tahap kekusaman gigi individu dan warna asal gigi andaQ. Bagaimana jika saya mempunyai gigi sensitif ?

A. rasa ngilu jika sensitiviti berlaku,  adalah sementara  dalam tempoh beberapa hari sahaja Q. Jika saya merokok atau minum kopi adakah WhiteLight ni berkesan?

A. Ya. Proses pemutihan WhiteLight membolehkan anda untuk menikmati semua itu  sambil memutihkan gigi anda, walau bagaimanapun, anda  perlu  mengulangi proses lebih kerap untuk mencapai memuaskan keputusan, seperti yang anda lakukan dengan mana-mana sistem pemutihan gigi.


Q. Bolehkah saya menggunakan Whitelight jika Saya telah menggunakan produk pemutihan yang lain?
A. Ya. Jika anda sedang menggunakan produk lain, anda boleh 
menggunakan WhiteLight untuk lebih memutihkan gigi anda.


Q. Gigi saya tidak putih secepat yang saya nak. Apa yang boleh saya lakukan?
A. Kebanyakan orang berfikir gigi mereka kuning, tetapi gigi sering mempunyai kesan kelabu serta yang mengambil masa yang lama untuk memutihkan. Untuk pemutihan tambahan, dalam satu rawatan, anda boleh mengulanginya sebanyak 3 kali berturut2 untuk hasil lebih cepat (10 minit dalam satu masa, maka anda perlukan 30 minit - santai2 aje sewaktu menonton tv atau berada di hadapan komputer..) 

Q. terdapat 2 tiub gel, bagaimana untuk menggunakannya?
A. Campurkan 2 gel pada teeth tray


1 comment: